Maak een combireis naar Thailand

Een vliegvakantie naar Thailand kan verschillende lusten opwekken. Thailand kun je ontdekken en avontuurlijk verkennen, maar je kunt ook kiezen om te relaxen aan een tropisch strand. Er is een groot verschil tussen genieten aan een zwembad met een Thaise masseuse en rondtrekken met een bus doorheen het binnenland. Beide soorten reizen zullen een weerslag hebben op jouw lichaam. Of je ontspant je volledig en geniet je van het hotel en de omgeving of je zet je juist in en doet iedere dag een inspanning om Thailand te ontdekken.

Toch kun je beide reizen combineren! Ik deed het alvast en heb ondervonden dat dit de beste manier van reizen is. Eerst wat inspanning en veel ontdekken in een korte tijd. Daarna nog enkele dagen relaxen en genieten zodat je met een ontspannend gevoel huiswaarts kunt keren.
Bij Neckermann kun je onder andere terecht voor zo'n vakantie: Impressies van Isaan, een rondreis in Thailand. Je doet dan eerst een rondreis met een bus in het binnenland. Startend in de hoofdstad Bangkok waar je de 'Stad der Engelen' in enkele dagen leert kennen. In de hoofdstad val je echt van de ene verbazing in de andere en leer je kennis maken met de vele contradictorische wijken en manieren van leven. Daarna vertrek je met de nachttrein naar Chiang Mai, de tweede grootste stad van Thailand. Deze stad is dan ook de laatste poort naar het achterland van Thailand. Vanaf die stad vertrek je pas echt naar het echte Thaise leven. Er heerst er vooral 'sabaai sabaai', leef op je eigen ritme. Bijna onbekend voor toeristen, maar de 'sabaai sabaai' aan eigen lijve ondervinden doet wel goed. In een week tijd rijdt de bus door vele dorpjes en stadjes terug naar Bangkok. Na deze inspannende reis, vooral door het lange buszitten en de vele wandelingen, kun je gaan genieten van enkele dagen strandvakantie. Geniet nu nog enkele dagen van uw hotel, de omgeving, het strand en het zwembad. Laat je iedere dag masseren en kom zo weer tot rust. Je lichaam en geest worden weer één en je vergeet even de tijd.

Deze prachtige vliegvakantie naar Thailand is een echte aanrader. Wie tegelijk wilt ontdekken en rondtrekken, maar toch terug relaxed terug thuis komen, moet zeker deze combivakantie kiezen!


0 reacties: